۹ مهارتی که هر کارآفرین موفق به آن نیاز دارد

۹ مهارتی که هر کارآفرین موفق به آن نیاز دارد

«چجوری بدونم من عُرضشو دارم؟»

این سوالیه که در نقطه ای از کار، ذهن هر کارآفرینی (یا علاقمندی) رو به خودش مشغول می کنه. اگر واقعا می خواهید یک کارآفرین موفق شوید، بایستی روی خود سرمایه گذاری کنید و به مرور زمان مهارتهای ارزشمندی را فرا بگیرید. اما این مهارتها چی هستند

  1. قابلیت مدیریت پول

برای اداره ی موثر یک کسب و کار، بایستی بتوانید پول را مدیریت کنید. اول از همه این سوالات را در باب امور مالی شخصی خود پاسخ دهید: آیا می دانید هر ماه بر سر پولتان چه می آید؟ آیا بیشتر از آنچه خرج می کنید در می آورید؟ اگر پاسخ به هردوی اینها منفی است، در مدیریت مالی کسب و کار خود نیز دچار مشکل خواهید شد. اما آسمان به زمین نیامده است، می توانید از ابزارهای زیادی که برای مدیریت پول وجود دارد، بهره ببرید. بعنوان دست گرمی، با نظم بخشیدن به امور مالی شخصی خود شروع کنید، برای زمانی که بودجه ی کسب و کار را می خواهید سازماندهی کنید.

  1. قابلیت سازنده بودن

اگر نتوانید مولد باشید، کارآفرین شدن غیر ممکن است. کارآفرینان تمام وقت، بطور متوسط ۵۲ ساعت در هفته کار می کنند (۱۲ ساعت بیشتر از متوسط یک کارمند تمام وقت). هر کدام از این ساعات بایستی به حد اعلا استفاده شوند تا کسب و کار خود را بطور موثر رشد دهید. اگر فرد سازنده ای نباشید، احتمالا با ۸۰ ساعت کار در هفته، نتیجه ای تکراری یا کمتر دریافت می کنید. مولد و سازنده بودن، برای همه نسخه ی یکسانی ندارد، پس خودتان پیدا کنید آنچه برای شما جواب می دهد. آیا صبح ها کارآمدترید؟ آیا در سکوت مطلق بهتر کار می کنید؟ آیا زمان زیادی را صرف بی نقص کردن همه چیز صرف می کنید؟

  1. قابلیت برند کردن خود

روند عمومی حرکت به سمت اقتصاد غول پیکر شروع شده است، به این معنی که موقعیت های موقت شغلی و قراردادهای کوتاه مدت بیش از پیش این روزها متداول شده اند. کارآفرینان و خویش فرمایان، بین ایده ها، استارتاپ ها و کارفرمایان بیش از گذشته جا به جا می شوند. چنانکه بیان می شود، دیگر استخدام دائم بودن چندان اهمیت ندارد، و ارزش جدید، برند شخصی شماست. یعنی پیامی که درباره خود القا می کنید با فعالیت آنلاینتان، وجهه ی حرفه ای تان، دایره ی نفوذتان و اعتمادی که از جانب اطرافیان، دنبال کنندگان، مشتریان، کارفرمایان و عموم دریافت می کنید. بایستی روی ساختن برند شخصی خود کار کنید، درست مانند ساختن یک برند تجاری. بعنوان یک کارآفرین به نفعتان است با یک برند شخصی قدرتمند وارد بازار شوید که در دریای رقبا قد علم کند.

  1. قابلیت تشخیص نقاط قوت و ضعف

بعنوان یک صاحب کسب و کار، نیازی نیست در همه چیز بهترین باشید. اما باید درک کنید نقاط قوت شما چیست و کجاها ضعف دارید. داشتن تصویر واضح از این موضوع به شما اجازه می دهد در زمینه ی شراکت، استخدام، و مسیر کسب و کاری که در پیش گرفته اید، بهترین تصمیمات را بگیرید.

این مطلب را هم بخوانید:   آیا در ایده های کارآفرینی همیشه اولین بودن مزیت دارد؟

با تکمیل یک آنالیز SWOT شخصی شروع کنید. یعنی نقاط قوت، ضعف و تهدیدها و فرصت های خارجی خود را مشخص کنید.

  1. قابلیت استخدام افراد کارآمد

مادامی که شما بفهمید کجا ضعف دارید، درک مشخصی دارید از کسی که برای قدرت بخشی به تیمتان باید استخدامش کنید. این یکی از مهم ترین مهارت هایی است که یک کارآفرین می تواند داشته باشد، چرا که ارزش هر شرکتی به اندازه ی کارمندان خوب آن شرکت است. داشتن افراد عالی در تیمتان، شما را به قدرت های تازه ای می رساند، همچنین ایجاد فرهنگ سازمانی می تواند مردم را تحریک کند بخواهند بخشی از آن باشند. به دنبال بهترین کارمندان برای استارتاپ خود باشید.

  1. قابلیت انجام فرایند فروش

فروش کار دشواریست، لیکن اگر می خواهید یک استارتاپ راه بیاندازید بایستی بتوانید فروش را نهایی کنید. اکثرا گمان می کنند می توان براحتی نمایندگان فروشی استخدام کرد که کسب و کارشان را رونق بخشند، و اینکه آنها خود در فروش خوب نیستند، مهم نیست. این دلیلی است که بسیاری استارتاپ ها شکست می خورند. بسیار قبل تر از اینکه شما محصول یا خدمت خود را به مشتریان بفروشید، بایستی بتوانید مفهوم بیزنس خود را به سرمایه گذاران احتمالی بفروشید، همچنین بایستی شرکت خود را به کارمندان قابل بفروشید، اگر که می خواهید افراد مستعدی را جذب کنید.

به یاد داشته باشید، اساسی ترین مهارت در فروش، دانش چگونه ارائه دادن یک راه حل است نه یک محصول.

  1. قابلیت اجرای اصول ابتدایی مارکتینگ

زمانی که کسب و کار خود را شروع می کنید، کار تمام بخش ها را خود انجام می دهید. بنابراین شما بایستی درک ابتدایی از دیجیتال مارکتینگ، مشتمل بر سئو، مارکتینگ موبایلی و تبلیغات پولی داشته باشید.  اگر با این استراتژی های مارکتینگ آشنا نیستید، بهتر است مروری بر آنها قبل از شروع کار داشته باشید. ابزار فراوانی وجود دارد که به شما در مارکتینگ آنلاین کمک نموده و در بازاریابی کسب و کارتان با بودجه ی کم شما را یاری دهند.

  1. قابلیت مواجهه با شکست

مسیر موفقیت مسیر مستقیمی نیست. بعنوان یک کارآفرین تازه کار باید بدانید چگونه با پستی بلندی ها برخورد کنید. زمانی که شکست می خورید باید بدانید چگونه آن را کنار بگذارید و روی بهتر عمل کردن در نوبت بعدی تمرکز کنید (البته بعد از اینکه با آن کنار آمدید). هر انسان موفقی بارها شکست را تجربه کرده است. شکست، پایان ماجرای کسب و کارتان نیست، تنها درسی است که فرا گرفته اید. به خود عاداتی آموزش دهید که بتوانید با شکست مواجه شوید.

  1. اشتیاق و قابلیت بهبود دنیای خود

بهترین روش برای موفقیت در کسب و کار و با انگیزه ماندن، ایجاد تغییری مثبت در جهان است. این صرفا به این معنی نیست که محیط زیست را حفظ کنید یا به گرسنگی ها پایان دهید (با اینکه اینها هم ممکن هستند). ایجاد تغییرات مثبت در دنیایتان می توانید شکل های مختلفی داشته باشد، از ساخت محصولی که زندگی روزمره را آسانتر می کند گرفته، تا کمک به سایر کسب و کارهای محلی برای رشد کردن. در حالی که دیگران  در حال شکست خوردن هستند، ایجاد ارزش واقعی (برای مشتریان) باعث شکوفایی کسب و کار شما می شود. زمانی که کسب و کار خود را روی این اولویت متمرکز کنید، خود را در جهت رفع هرگونه مانعی بر سر راه هدفتان، مشتاق می یابید.

این مطلب را هم بخوانید:   منابع عقاید و ایده ها برای کسب و کارهای جدید

در نهایت نگذارید این موارد ذکر شده شما را هراسان کند. اولین قدم برای موفقیت اینست که بدانید چه مهارتهایی دارید و چه مهارت هایی را کم دارید. تمام این مهارتها قابل فراگیری هستند، پس اگر متوجه شدید یکی را کم دارید، بروید و بدستش بیارید! فروش، مارکتینگ، مدیریت مالی و برندینگ را می توانید با گذراندن دوره ها و یادگیری از اطرافیان خود فرا بگیرید. خیلی زودتر از آنچه فکر کنید آماده ی راه اندازی کسب و کار خود خواهید شد.

https://www.entrepreneur.com

(Visited 148 times, 1 visits today)

درباره نویسنده

شما ممکن است علاقه مند باشید

ترک کردن دیدگاه شما