۵ مهارت که هر مسئول استخدامی را تحت تاثیر قرار می‌دهد

۵ مهارت که هر مسئول استخدامی را تحت تاثیر قرار می‌دهد

شما چه در حال تحصیل در دانشگاه و در ابتدای مسیر شغلی‌تان باشید و یا شاغل بوده و علاقمند به تغییر زمینهٔ فعالیتتان باشید، احتمالاً این سؤال را از خود پرسیده‌اید که «می‌خواهم چه کاره شوم؟»

اما سؤال مهمی که باید در موردش فکر کنید شاید این باشد که «آیا من توانایی فعالیت در موقعیت‌های متنوع را دارم؟»

بدون توجه به علایقی که دارید، مهارت‌هایی وجود دارند که با بهره‌گیری از آن‌ها می‌توانید در هر صنعتی به خوبی ایفای نقش کنید. به علاوه، اگر در مجموعه‌ای از مهارت‌های چندگانه چیره‌دست شوید، در صورتی که زمینهٔ شغلی‌تان در طول زمان تغییر یابد، باز هم می‌توانید برای بسیاری از کارها گزینه‌ای مطلوب باشید.

پس از بررسی کارکنان غول‌های صنعت همچون آمازون، گوگل و فیسبوک و شرکت‌های متوسط مانند Castlight, Room77 و Prezi، در رابطه با اینکه در استخدام‌های جدید به دنبال چه می‌گردند، به پاسخ‌های غیرقابل‌پیش‌بینی می‌رسیم (برای مثال، هوشمندی در درجهٔ پایین لیست قرار گرفت)؛ اما مهارت‌های عمدهٔ مد نظر آن‌ها مواردی است که بدون توجه به اینکه شما چه کسی هستید و چه کاری انجام می‌دهید، قابل یادگیری است.

با کسب این ۵ مهارت خود را برای موفقیت در شغلتان آماده کنید:

۱) تجزیه و تحلیل کمی

داده‌ها (Data) پایهٔ اصلی بسیاری از سازمان‌ها هستند. چه در حال ایجاد یک نرم‌افزار باشید یا در تلاش برای جذب مشتریان جدید، توانایی شما در سازمان‌دهی، تجزیه و تحلیل، تفسیر، و ارائهٔ این داده‌ها بسیار مهم است. خصوصاً کارفرمایان اظهار داشتند برای قابلیت بررسی داده‌های سازمان‌یافته و ایجاد برنامه کاری بر اساس آن، ارزش خاصی قائل هستند؛ بنابراین اگر شما قادر به بررسی اطلاعات و کشف اسرار  پشت پرده آن‌ها هستید در رقابت پیشرو خواهید بود. (نکته: هنگام مصاحبه پروژه‌ای که در آن با داده‌ها کارکرده‌اید، به همراه داشته و تأثیر آن بر قدم‌های بعدی‌تان را توضیح دهید.)

این مطلب را هم بخوانید:   ۱۷ مدل کسب و کاری که بازار را متحول می‌کنند

۲) Excel

مهم‌ترین ابزار در مجموعهٔ در دسترس شما برای تجزیه و تحلیل داده‌ها چیست؟ Excel. درحالی‌که شما در طول زمان نحوهٔ استفاده از آن را خواهید آموخت اما بسیاری از مشاغل زمان کافی برای آموزش دادن به شما را ندارند؛ در صورتی که قادر به کاربرد ماهرانه آن باشید، به عنوان یک تازه‌وارد برای کارفرمای خود از نظر زمان صرفه‌جویی کرده و جلب توجه خواهید کرد.

یک راه یادگیری استفاده از این نرم‌افزار و دیگر ابزارهای مجموعه آفیس مراجعه به آموزشگا‌ه‌های موجود در سطح شهرتان است. البته اگر تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشید می‌توانید از ویدئوهای آموزشی رایگان مایکروسافت نیز استفاده کنید

۳) تفکر خلاق

آموزش یا یادگیری این مهارت بسیار دشوار است، اما هنگام استخدام، تغییر مثبت و عظیمی نسبت به شما در دیدگاه مدیر ایجاد می‌کند. با تغییرات سریع دنیای تجارت نسبت به گذشته، نوآوران و کسانی که نگاهی فراتر از وضع موجود دارند، مورد توجه کارفرمایان قرار می‌گیرند. آن‌ها برای بهبود سیستم فعلی کسب‌وکار خود، خواهان کسانی با اندیشهٔ نامحدود و ذهنی خلاق هستند.

شاید نتوان یک راهنمای واقعی و کامل برای این که «چگونه خلاق شویم؟» ارائه داد، اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که خلاقیت امری ذاتی نیست و مهارتی است که با تمرین و ممارست به دست می‌آید. شما می‌توانید با شرکت در دوره‌های عملی و کارگاه‌های خلاقیت سطح این مهارت را ارتقاء دهید البته نباید انتظار داشته باشید سریع به نتیجه برسید. مطالعه مقالات مرتبط با خلاقیت در بیزینس ترند هم می‌تواند به شما کمک کند.

این مطلب را هم بخوانید:   با بطری ساختمشون

۴) مهارت‌های ارتباطی

کارفرمایان از همان ابتدای کار به دنبال مهارت‌های ارتباطی قوی هستند. آن‌ها می‌خواهند از این موضوع مطمئن شوند که شما در ارتباطات مستقیمتان با همکاران و در برقراری ارتباط از طریق ایمیل، تماس‌های تلفنی، جلسات، معرفی کالا و کار روزمره با مشتریان، به طور موثری نماینده سازمان خواهید بود. مهم‌تر اینکه، آن‌ها می‌خواهند از توانایی شما برای تسهیم دیدگاهتان به صورتی مختصر و حرفه‌ای، آگاهی یابند. شما می‌توانید این توانایی خود را در ایمیلی که برای کارفرمایان ارسال می‌کنید و یا با شیوهٔ بیانتان در جلسات مصاحبه، به راحتی در معرض دید آن‌ها قرار دهید.

ارتقاء مهارت‌های ارتباطی به تمرین زیادی نیاز دارد و با گرفتن بازخورد امکان پیشرفت در آن‌ها فراهم می‌شود. یکی از سایت‌هایی که به طور خاص به این موضوع می‌پردازد سایت آموزش سخنرانی و فن بیان آقای بهرام‌پور است که مطالب مفید بسیاری را می‌توانید در آن پیدا کنید. یکی از دوره‌هایی هم که در این زمینه توصیه می‌کنیم در صورت امکان در آن شرکت کنید دوره مهارت‌های ارتباطی MEC خانه توانگری است که هر سال چندین بار برگزار می‌شود. بد نیست مقالات مرتبط با مهارت‌های ارتباطی در بیزینس‌ترند را هم مطالعه کنید.

۵) تواضع و فروتنی

ممکن است برایتان جالب باشد که بدانید، کارفرمایان به سرعت اظهار داشتند که این مهارت را به شدت مدنظر قرار می‌دهند. مطمئناً شرکت‌ها علاقه‌مندند که با اعتمادبه‌نفس و هیجان کارتان را آغاز کنید اما انعطاف‌پذیری و تمایل به یادگیری در بدو ورود به سازمان، برای آن‌ها ارزشمند است. درحالی‌که ممکن است شما چنین تصور کنید که نباید مانع تسهیم افکار و عقایدتان شوید؛ به راحتی اشتباه کرده و از اشتباهتان درس می‌گیرید. سؤال کنید، زمانی را برای دریافت اطلاعات از موقعیت و سازمان اختصاص داده و به انجام خودسرانهٔ کارها با این فرض که شما بیشتر از رئیستان می‌دانید، مبادرت نکنید.

این مطلب را هم بخوانید:   ۱۸ ویژگی رفتاری افراد بسیار خلاق

بهترین راه فراگیری این مهارت چیست؟ به قول نایکی، فقط کافیست انجامش دهید. متین، فروتن و مشتاق باشید و با گرفتن بازخورد و اصلاح روند کارتان، نشان دهید که انعطاف‌پذیر هستید!

منبع: The Daily Muse

(Visited 62 times, 1 visits today)

درباره نویسنده

شما ممکن است علاقه مند باشید

ترک کردن دیدگاه شما