شرایط تاسیس آژانس هواپیمایی

شرایط تاسیس آژانس هواپیمایی

اگر علاقمند به تاسیس آژانس خدمات مسافرتی هستید و می خواهید با شرایط راه اندازی و تاسیس آن آشنا شوید این مقاله را حتما مطالعه کنید چرا که اطلاعات کاملی در مورد تاسیس شرکت خدمات مسافرتی را برای شما خوبان تهیه کرده ایم.

کلیات

ماده ۱- دفترهای خدمات موضوع این آئین نامه عبارتند از:

الف – دفتر خدمات مسافرتی که در زمینه تنظیم برنامه های مسافرتی ، فروش بلیط مسافرت ، ذخیره مکان و هرگونه اقدام دیگر مربوط به خدمات ترابری مسافر به طور مستقیم یا غیر مستقیم با رعایت قوانین و مقررات راه و ترابری فعالیت می نماید.

ب – دفتر خدمات سیاحتی – جهانگردی که در زمینه اخذ روادید، تنظیم و انجام مسافرت گروهی داخلی و خارجی ، ذخیره مکان و هرگونه خدمات ایرانگردی و جهانگردی با رعایت قوانین و مقررات ایرانگردی و جهانگردی فعالیت می کند.

پ – دفتر خدمات زیارتی که در زمینه ثبت نام ، تنظیم و انجام خدمات موضوع بند (الف) ماده یک این آئین نامه بپردازد باید مجوز مربوط را از وزارت راه و ترابری اخذ نماید و هر شخص حقیقی یا حقوقی که قصد انجام خدمات موضوع بندهای (ب) و (پ) ماده یک این آئین نامه را دارد باید مجوز لازم را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کسب نماید.

تبصره – صدور کلیه مجوزهای موضوع این ماده برای یک شخص نیز بلامانع است.

ماده ۳- کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که اقدام به فعالیتهای مسافرتی، سیاحتی – جهانگردی و زیارتی می نمایند موظفند حسب مورد مجوزهای لازم را مطابق مواد این آئین نامه از مرجع مربوط اخذ نمایند، در غیر این صورت نیروی انتظامی با معرفی مرجع مربوط از فعالیت آنان ممانعت به عمل آورده و متخلفان را به محاکم دادگستری دلالت می نماید.

ماده ۴- مجوز تاسیس دفترهای خدمات مسافرتی، سیاحتی – جهانگردی و زیارتی می نمایند موظفند حسب مورد مجوزهای لازم را مطابق مواد این آئین نامه از مرجع مربوط از اخذ نمایند، در غیر این صورت نیروی انتظامی با معرفی مرجع مربوط از فعالیت آنان ممانعت به عمل آورده و متخلفان را به محاکم دادگستری دلالت می نماید.

این مطلب را هم بخوانید:   یک خرده فروشی آنلاین صنایع دستی باز کنید

الف – ضوابط کلی:

  1. ارائه محل مناسب برای دفترکار
  2. معرفی مدیر فنی.
  3. ارائه نام و نشان دفتر
  4. سپردن تضمین

ب – شرایط اشخاص حقوقی :

  1. تابعیت ایران
  2. متدین به دین اسلام یا سایر ادیان به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی.
  3. عدم اعتیاد به مواد مخدر بنا به تائید مراجع ذیصلاح
  4. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری.
  5. داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت از آن برای متقاضیان مرد.
  6. داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی.
  7. نداشتن اشتغال دیگر که مانع فعالیت مورد نظر باشد.
  8. داشتن حداقل ۲۵ سال سن ۰
  9. داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر و صلاحیت شغلی.

تبصره – مجوز تاسیس و فعالتی دفتر برای اتباع بیگانه فقط در قالب اشخاص حقوقی و با رعایت قوانین و مقررات مربوط صادر می شود

ماده ۵- وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه و ترابری حسب مورد نظر مراجع ذیصلاح را درخصوص صلاحیت داوطلبان کسب می نمایند.

تبصره – دستگاه های مورد استعلام موظفند پاسخ نظرخواهی موضوع این ماده را حداکثر تا پانزده روز اعلام نمایند و عدم پاسخگویی در مدت یاد شده به عنوان موافقت آن دستگاه تلقی می شود.

ماده ۶- جانبازان بیش از ۲۵ % با داشتن توانایی جسمی و آزادگان و رزمندگان جنگ تحمیلی با بیش از دو سال سابقه حضور داوطلبانه در جبهه و خانواده های شاهد با معرفی مرجع مربوط و داوطلبان بومی و فارغ التحصیلان دانشکده های ایرانگردی و جهانگردی ورشته های مرتبط با داشتن شرایط کامل این آیین نامه از نظر نوبت اعطای مجوز تاسیس دفتر اولویت دارند.

این مطلب را هم بخوانید:   بازی های رایانه ای، پرسودترین صنعت سال۲۰۱۶

ماده ۷- متقاضیان تاسیس دفتر باید محلی را با شرایط زیر جهت انجام فعالیت خود به تشخیص مرجع صدور مجوز دارا باشند:

الف – مساحت دفتر ۴۰ الی ۷۰ مترمربع (با توجه به میزان تقاضا و موقعیت به تشخیص مرجع صدور مجوز)

ب – کاربری تجاری یا اداری محل دفتر

پ – ارائه مدرک معبتر رسمی مبنی بر تصرف مالکانه یا استیجاری محل دفتر

ماده ۸- متقاضیان تاسیس دفتر باید یک نفر را به عنوان مدیر فنی به مراجع مربوط حسب مورد معرفی نمایند، مدیر فنی ضمن دارا بودن شرایط بند(پ) ماده (۴) این آئین نامه باید دارای شرایط زیر باشد:

  1. آشنایی کامل به یکی از بانهای خارجی ترجیحا” انگلیسی و در مورد متقاضیان بند(پ) ماده یک ترجیحا” عربی.
  2. ارائه گواهینامه فارغ التحصیلی از آموزشگاهها و مراکز آموزش عالی و مدارس حرفه ای خدمات مسافرتی و سیاحتی – جهانگردی یا مراکز آموزشی وزارتخانه های مرتبط

تبصره – فعالیت اتباع خارجی در سمت مدیرفنی منوط به دارا بودن پروانه معتبر اشتغال و تایید صلاحیت فنی آنها به وسیله مرجع صادر کننده مجوز است .

ماده ۹- دارندگان محوز یا مدیران عامل اشخاص حقوقی در صورت دارا بودن شرایط ماده (۸) این آئین نامه می توانند به عنوان مدیر فنی همان دفتر تعیین شوند.

تبصره – مدیر فنی در هر حال نمی تواند مدیر فنی بیش از یک دفتر باشد و موظف است تمام وقت در محل دفتر حاضر باشد.

ماده ۱۰- متقاضیان مجوز تاسیس دفتر مکلف است تضمین معتبر به میزان حداقل پنجاه میلیون ریال برای هر مجوز به مرجع صدور مجوز به عنوان حسن انجام کار و تضمین تعهد تسلیم نماید.

تبصره – مبلغ تضمین هر دو سال یک بار با توجه به شاخص تورم اعلام شده از بانک مرکزی ایران توسط مرجع صدور مجوز قابل افزایش است .

این مطلب را هم بخوانید:   برای رشد کسب و کارتان بجای محصول، بر افراد تمرکز کنید

ماده ۱۱- تضمین سپرده شده در صورت عدم ایفای تعهدات به تشخیص مرجع صدور مجوز قابل استیفا می باشد، در صورتی که تمام یا قسمتی از تضمین، مورد استفاده قرار گیرد مرجع مربوط مراتب رابه وسیله نامه بنشانی دارنده مجوز اعلام می کند و دارنده مجوز مکلف است حداکثر تا یک ماه از تاریخ اعلام تضمین را به میزان مقرر تکمیل نماید.

تبصره – عدم اجرای دستور تکمیل تضمین بدون عذر موجه بنا به تشخیص مرجع صدور مجوز، منجر به تعلیق مجوز فعالیت دفتر می شود.

ماده ۱۲- در صورتی که صاحب مجوز انصراف خود را از ادامه فعالیت به وسیله نامه سفارشی یا ثبت در دبیرخانه مرجع صادرکننده مجوز یا اظهارنامه رسمی اعلام کند وتسویه حسابهای لازم انجام پذیرد یا فعالیت یاد شده تعطیل شده باشد، تضمین سپرده شده آزاد می شود.

ماده ۱۳- متقاضی باید نام و نشان دفتر خود را به مرجع صدور مجوز اعلام کند تا پس از تایید مورد استفاده قرار دهد. تغییر نام و نشان بدون تائید مرجع صدورمجوز ممنوع است .

تبصره – نام و نشان باید دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و از نامهای غیر فارسی و غیر متعارف نباشد.

ماده ۱۴- پس از صدور موافقت اولیه مجوز دفتر توسط مرجع دیربط و احراز شرایط بندهای (الف)و(ب) ماده (۴) این آئین نامه و ابلاغ آن ، متقاضی موظف است طی سه ماه نسبت به معرفی مکان ، نام ، نشان مدیر فنی دارای شرایط و ارائه تضمین به مرجع یاد شده اقدام نماید، در غیر این صورت موافقت صادر شده بی اثر است .

ماده ۱۵- وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه و ترابری موظفند پس از دریافت مدارک مندرج در ماده (۴) حداکثر تا یک ماه نتیجه بررسی خود را به متقاضی اعلام نمایند.

 

سامانه جامع دفاتر خدمات مسافرتی

(Visited 211 times, 1 visits today)

درباره نویسنده

شما ممکن است علاقه مند باشید

ترک کردن دیدگاه شما